tysdag 16. mars 2010

Snøen laver ned


Trondheim er ikke annet enn snø for tiden. Det slutter visst aldri å snø. Tror det har noe med enkelte i kollektivets innbitte håp om at det skal være fint treningsvær fram til Birken. Hun ønsket det vel litt for hardt, for her er snart ikke fremkommelig. Men du skal få snøen din T. Den er tross alt ganske vakker når det løyer. Mens jeg venter lager jeg litt vårstemning inne. Ved hjelp av noen muntre og fargeglade fargelapper.

Noe varmt og rosa. Det ene rosa stoffet har vandret helt fra London. En del kom i posten fra Amerika og de rosa kløverne har hatt et tidligere liv som barnehagegardiner. Fant et kjempemykt teddyfleece pledd i gjemmerne, så det kan nok gi litt varme også før sommeren titter fram.

Liker å leke litt med noen nye fargekombinasjoner. Gleder meg til jeg finner disse fargene i fjellet- om ikke så altfor altfor lenge. Det fikk bakstykke i fleece det her også. Er tross alt et par mnd til sommertid.

Hadde en liten "snartur" innom Stoff og Stil på onsdag. Var tilfeldigvis i nabolaget, og da kan man vel ikke bare gå forbi sånn uten videre.
Satser på at våren kommer etter påske:)

//Mix





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar